Digitalizacija in varnost poslovanja nadzornih svetov

15. maj 2018 Kristalna palača (BTC), Ljubljana
  • brezplačno (člani)
O DOGODKU

Strokovna tema članskega srečanja:
DIGITALIZACIJA IN VARNOST POSLOVANJA NADZORNIH SVETOV

Trenutno stanje v Sloveniji glede digitalizacije dela vodstvenih organov kaže na to, da večina družb še nima sodobno urejenega poslovanja organov vodenja in nadzora. Prav tako družbe v tem delu zanje ne zagotavljajo ustrezne varnosti pošiljanja in dostopa do gradiv ter komuniciranja. Mnoge družbe še vedno pošiljajo gradivo po navadni elektronski pošti, brez dodatnih varnostnih gesel. Člani nadzornih svetov in komisij si iz odlagališča dokumentov lahko prenašajo dokumentacijo na svoje naprave, zato je vprašljivo varno shranjevanje teh datotek. Enako velja za arhiv papirnate dokumentacije nadzornikov,…Nadzorniki in uprave družb pa so ti, ki so primarno odgovorni, da ustrezno uredijo to področje.

Gostitelj srečanja:

Vsebina programa - 15. maj 2018
8.30

Družabni zajtrk in registracija udeležencev

9.00

Predstavitev rezultatov članske ankete o digitalizaciji in varnosti poslovanja NS

PANEL: Nadzorni sveti in uprave naj bodo zgled digitalizaciji poslovanja

- Marko Cevc , direktor, Ixtlan Forum, d.o.o.
 - mag. Rudi Grbec, član NS Thermana, d.d.
 - mag. Gregor Redek , sekretar uprave in nadzornega sveta, Krka d.d

Pogovor z gosti bo povezovala mag. Irena Prijović, izvršna direktorica ZNS

10.30

Zaključek

Organizator si pridržuje pravice do spremembe programa.
Informacije

Članska srečanja ZNS so namenjena vsem članom ZNS, ki jih zanima določena tema in predstavljajo priložnost za spoznavanje in medsebojno druženje članov. Srečanje pripravljamo na strokovno temo v sodelovanju z gostiteljem dogodka.
Udeležba je možna za vse člane ZNS s poravnano članarino ter le ob predhodni prijavi, saj je število udeležencev omejeno.

Če še niste član ZNS, vas vabimo, da se nam pridružite. Poleg udeležbe na članskih srečanjih, si boste tako zagotovili tudi druge članske prednosti, predvsem pa dostop do vseh strokovnih virov za delo NS in odgovore na vaša pravna vprašanja.

VČLANITEV

O morebitni odsotnosti nam vsaj dva dni pred začetkom dogodka pošljite pisno obvestilo na naslov: info@zdruzenje-ns.si.

Dodatne informacije:
mag. Rada Sibila, pomočnica izvršne direktorice ZNS, T: 01/ 530 86 44 ali E: rada.sibila@zdruzenje-ns.si