Srečanje certificiranih nadzornikov

14. december 2017 Dom gospodarstva (GZS), dvorana A
  • brezplačno (imetnik aktivnega certifikata)
  • 70,00 EUR + DDV (člani)
  • 100,00 EUR + DDV (polna cena)
O DOGODKU

.

Srečanje certificiranih nadzornikov je popoldansko srečanje vseh certificiranih nadzornikov s slavnostjo podelitvijo Certifikatov ZNS novim prejemnikom.

Organiziramo ga v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Slovenije (GZS) in Slovenskim državnim holdingom (SDH, d.d.). Poteka konec leta in je hkrati tudi novoletni sprejem za partnerje in pokrovitelje ZNS. Strokovno obravnava eno od aktualnih tematik pomembnih za profesionalno opravljanje funkcije člana nadzornega sveta.

Vsebina programa - 14. december 2017

Sprejem in registracija udeležencev

Pozdrav predsednika Združenja nadzornikov Slovenije

Korporativno upravljanje in soupravljanje zaposlenih

Predstavitev rezultatov ankete ZNS o korporativnem upravljanju in soupravljanju zaposlenih

Razprava o rezultatih in izsledkih raziskav

Razprava o rezultatih predstavljene ankete bo potekala z dr. Alešem Groznikpm, predsednikom nadzornega sveta, Pošta Slovenije, d.o.o., Darkoom Dujmovičem, predstavnikom zaposlenih v nadzornem svetu, Unior d.d., dr. Valentino Franca iz Fakultete za Management Univerze na Primorskem, ki bo rezultate komentirala v luči komplementarne raziskave z intervjuji v javnih delniških družbah in dr. Anja Strojin Štampar, ki bo razpravo povezovala.

Predstavitev novosti – Certifikat ZNS Plus

Slavnostna podelitev Certifikatov ZNS za leto 2017

Novoletno voščilo – druženje ob pogostitvi

Organizator si pridržuje pravice do spremembe programa.
Informacije

Za imetnike aktivnega Certifikata ZNS s poravnanimi članskimi obveznostmi je udeležba na srečanju brezplačna in je možna samo ob predhodni prijavi. Plačilo članarine lahko preverite z vpisom vašega uporabniškega imena in gesla na članskih straneh.

Število udeležencev je omejeno na 120. Prijave sprejemamo do zasedbe prostih mest oziroma najkasneje do srede, 6. decembra 2017.

Za člane ZNS s strokovno kvalifikacijo Certifikat ZNS se udeležba na dogodku šteje za izobraževalni dan za izpolnitev pogoja za obnavljanje certifikata.

O morebitni odsotnosti nam vsaj dva dni pred začetkom dogodka pošljite pisno obvestilo na naslov: info@zdruzenje-ns.si.

Dodatne informacije:
Maja Menič, vodja pisarne ZNS, T: 01/ 530 86 40 ali E: maja.menic@zdruzenje-ns.si