MEDIJI

Aktualne novice

"Vprašali ste nas, mi vam odgovarjamo" (15.01.2018)

Neodvisnost v primeru kandidature nekdanjega direktorja za člana nadzornega sveta iste družbe, Kaj je mišljeno pod strokovni profil člana uprave ali NS v tabeli priloge C Kodeksa javnih delniških družb?
Preberi več

Srečanje certificiranih nadzornikov (14.12.2017)

Iskrene čestitke vsem letošnjim prejemnikom Certifikata ZNS, ki predstavlja najvišji standard strokovne kvalifikacije za delo v nadzornih svetih in prispevek k profesionalizaciji te funkcije.
Preberi več

Anti-Corruption Principles for State-Owned Enterprises (28.11.2017)

Transparency International je pripravila smernice s protikorupcijskimi načeli za podjetja v državni lasti. Smernice so namenjene spodbudi in v pomoč družbam v državni lasti, za izvajanje dobre prakse protikorupcijskih programov, ki temeljijo na najvišjih
Preberi več