Program usposabljanja za sekretarje NS

...je intenzivni program, ki povzema napotke kdo naj bi bili sekretarji NS in kaj je njihovo delo. Udeleženci so na programu deležni praktičnih izkušenj ter spoznavajo različne vloge, s katerimi se vsakodnevno srečujejo sekretarji NS.  >>> VEČ

Register imetnikov "Potrdila za sekretarje"

Z udeležbo na Programu usposabljanja za sekretarje, prejmejo udeleženci Potrdilo o usposabljanju za sekretarje nadzornih svetov in upravnih odborov ("Potrdilo za sekretarje").

Člansko srečanje sekretarjev NS

15. marec 2016 Ljubljana
  • (člani)
O DOGODKU

Ko smo v letu 2014 prvič izvedli program usposabljanja za sekretarje NS, so udeleženci izobraževanja izrazili zanimanje, da bi se občasno srečevali na manj formalen način v duhu izmenjave praktičnih izkušenj. Sledili smo temu predlogu in zasnovali srečanja s strokovno razpravo na eno izmed aktualnih in zanimivih tem za sekretarje nadzornih svetov. Srečanje je namenjenom članom ZNS, ki opravljajo funkcijo sekretarja NS

Tokratna strokovna tema, ki smo jo izbrali bo Samoocenjevanje nadzornega sveta. Samoocenjevanje nadzornega sveta je sistematičen proces vrednotenja nadzornega sveta, njegovih komisij in članov glede na priporočeno dobro prakso z namenom izboljšanja učinkovitosti svojega delovanja. Pri samem postopku ima sekretar nadzornega sveta pomembno vlogo, tako z vidika organizacije kot tudi priprave končnih poročil, saj pogosto prevzame tudi izvedbeno vlogo.

gostitelj: Telekom Slovenije, d.d.

Srečanja s strokovno razpravo na eno izmed aktualnih in zanimivih tem za sekretarje nadzornih svetov so namenjena vam. Teme izbiramo skupaj ter se sproti dogovarjamo kdo izmed vas je pripravljen pripraviti strokovni uvod v razpravo. Zato vas vljudno vabimo, da nam že se sedaj posredujete tudi vaše vsebinske predloge ali želje na: rada.sibila@druzenje.ns.si in nam tako pomagate vsebinsko sooblikovati prihodnja srečanja.

Vsebina programa - 15. marec 2016

Sprejem in registracija udeležencev

SAMOOCENJEVANJE NADZORNEGA SVETA

- razprava in izmenjava praktičnih izkušenj

Zaključek

Organizator si pridržuje pravice do spremembe programa.
Informacije

Srečanje je namenjeno članom ZNS, ki opravljajo funkcijo sekretarja NS ali UO.
Za vse člane ZNS s poravnano članarino je udeležba brezplačna in je možna le ob predhodni prijavi, saj je število udeležencev omejeno.

Če še niste član ZNS, vas vabimo, da se nam pridružite. Poleg udeležbe na članskih srečanjih za sekretarje nadzornih svetov, si boste tako zagotovili tudi druge članske ugodnosti, predvsem pa dostop do vseh strokovnih virov za delo NS in odgovore na vaša pravna vprašanja.

VČLANITEV

O morebitni odsotnosti nam vsaj dva dni pred začetkom dogodka pošljite pisno obvestilo na naslov: info@zdruzenje-ns.si.

Dodatne informacije:
Rada Sibila, pomočnica generalne sekretarke ZNS, T: 01/ 530 86 44 ali E: rada.sibila@zdruzenje-ns.si