Top trends for boards’ agendas

Člansko srečanje ZNS

20. april 2021 ONLINE (ZOOM)
  • (brezplačno za člane ZNS)
O DOGODKU

PRIJAVA

Prijava poteka direktno preko aplikacije Zoom.
Ob prijavi boste prejeli avtomatizirano povratno sporočilo z unikatno povezavo in geslom za udeležbo.
Pomembno:
Webinar bo potekal v angleškem jeziku. Udeležba je za člane ZNS brezplačna.

The content: We will give an overview of the most pressing future trends and their impacts on boards. In a series of four impulse talks, leading ADL partners and principles will share their view on current megachallenges of the world.The webinar will furthermore reflect on the board’s role with regards to sustainability when observing ESG and diversity trends as well as on what the upcoming green energy transition actually means for economy and society. Lastly, while many firms have embarked on their digital transformation journey, we ask “what’s next?” and bring a view on the human-centered digital transformation which we see as essential for reaping the benefits of initiated digitalization efforts.

In short: sustainability and ESG - diversity trends - green energy transition - digital transformation

Lecturers:

V sodelovanju s svetovalno družbo, Arthur D. Little, Dunaj.

Vsebina programa - 20. april 2021

Registracija (ZOOM)

Zaključek

Organizator si pridržuje pravice do spremembe programa.
Informacije

Udeležba je možna le za člane s poravnano članarino ter samo ob predhodni prijavi. Plačilo članarine lahko preverite z vpisom vašega uporabniškega imena in gesla na članskih straneh.

Prijave sprejemamo najkasneje do ponedeljka,19. aprila 2021

O morebitni odsotnosti nam vsaj dan pred začetkom dogodka pošljite pisno obvestilo na naslov: info@zdruzenje-ns.si.

Dodatne informacije:

Katarina Romih, vodja pisarne ZNS, T: 01/ 530 86 44 ali E: katarina.romih@zdruzenje-ns.si