MEDIJI

Aktualne novice

Corporate Governance Factbook - 2021 (12.07.2021)

Organizacija OECD je izdala publikacijo (CG Factbook 2021), ki zagotavlja globalni pregled svetovnih trendov. Poročilo vsebuje najnovejše informacije o institucionalnih, pravnih in regulatornih okvirih korporativnega
Preberi več

Trajnostno poslovanje - gradivo iz seminarja (24.06.2021)

Po dolgem času smo se zopet srečali "v živo"! Na seminarju Trajnostno poslovanje smo predstavilii potrebna znanja za razvoj in dopolnitev kompetenc s področja trajnostnega poslovanja gospodarskih družb. poslovanje.
Preberi več

Nov Zakon o bančništvu (ZBan-3) (08.06.2021)

Zakon s prenosom sprememb evropske direktive s področja finančnih holdingov nadgrajuje obstoječega. Med drugim ureja delavsko soupravljanje in uvaja vključitev predstavnikov delavcev v organe nadzora banke.