MEDIJI

Aktualne novice

Gradivo in posnetki članskih webinarjev (01.10.2021)

Za člane ZNS smo pripravili posnetke webinarjev: Prijava premoženja in sprememb premoženjskega stanja po uveljavitvi novele ZIntPK-C in Prepoved zlorabe trga finančnih instrumentov – trgovanje na podlagi notranjih informacij
Preberi več

Corporate Governance Factbook - 2021 (12.07.2021)

Organizacija OECD je izdala publikacijo (CG Factbook 2021), ki zagotavlja globalni pregled svetovnih trendov. Poročilo vsebuje najnovejše informacije o institucionalnih, pravnih in regulatornih okvirih korporativnega
Preberi več

Trajnostno poslovanje - gradivo iz seminarja (24.06.2021)

Po dolgem času smo se zopet srečali "v živo"! Na seminarju Trajnostno poslovanje smo predstavilii potrebna znanja za razvoj in dopolnitev kompetenc s področja trajnostnega poslovanja gospodarskih družb. poslovanje.