Poziv imetnikom Certifikata ZNS za vpis v bazo kandidatov AUKN

Objavljeno: 09.02.2011 | Avtor: Valerija Božič

AUKN poziva zainteresirane imetnike Certifikata ZNS, da pošljejo svojo prijavo.

1. Pogoji za akreditacijo kandidatov za člane organov nadzora v družbah v delni ali celotni lasti države – Priloga 1
  2. Merila in metode vrednotenja kriterijev za akreditacijo potencialnih članov organov nadzora - Priloga 2
  3. Kandidati morajo posredovati življenjepis in priloge za akreditacijo v predpisani obliki – Priloga 3
  4. Kandidati morajo vlogi priložiti izjavo, da izpolnjujejo vse zakonsko določene splošne in posebne pogoje za imenovanje za člane nadzora – Priloga 4
  5. Kandidati morajo vlogi priložiti tudi izjavo, s katero izrecno dovoljujejo obdelavo in uporabo njihovih osebnih podatkov, a izključno z namenom in v zvezi s postopkom akreditacije in nominacije v organe nadzora – Priloga 5

Vloge z življenjepisom in prilogami naj bodo poslane elektronsko na naslov: poziv@auknrs.si, pri čemer naj bodo podpisane izjave  pripete v pdf obliki.
AUKN lahko vlagatelje kadarkoli pozove k dopolnitvi vloge. AUKN bo prispele prijave kandidatov posredovala akreditacijski komisiji pri agenciji v nadaljnji postopek. Vse podatke, vsebovane v prijavah, bo brezpogojno varovala ter ravnala z njimi v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1, Ur.l.RS, št. 86/2004, 113/2005). Vlagatelji lahko osebne podatke, ki jih bodo posredovali pri prijavi ali pozneje, kadarkoli preverijo, naknadno dopolnijo, spremenijo ali izbrišejo tako, da pošljejo zahtevo na naslov poziv@auknrs.si.
Vlagatelji bodo o uvrstitvi v ožji izbor in s tem o postopku o nominaciji pisno obveščeni in s tem pozvani k sodelovanju v nadaljnjem postopku. V teh postopkih ni možnosti vlaganja pravnih sredstev.
Kandidati pod kazensko in materialno odgovornostjo odgovarjajo za pravilnost navedb v vlogi.

Objavljeno besedilo poziva na spletni strani AUKN: