Raziskali smo kakšne uprave imamo pri nas - o tem in še marsičem 10. oktobra na konferenci!

Objavljeno: 24.09.2012 | Avtor: Rada Sibila

V sodelovanju s svetovalno družbo A.T. Kearney smo raziskali kakšne uprave imamo pri nas in spoznali najpogostejši profil člana uprave ter ga primerjali s profilom, ki ga naše družbe potrebujejo za prihodnost. Da bi odgovorili na ta izziv in našli rešitev za strokovno vodene postopke iskanja in selekcije kandidatov, smo se lotili Praktičnih napotkov za nadzorne svete pri kadrovanju uprav, ki jih na dan konference odpiramo za javno razpravo.

Primerjavo, kje v Sloveniji smo na tem področju, nam bo ta dan pokazal g. Ulrich Dade, ugleden mednarodni strokovnjak, svetovalec in "lovec na glave". Njegove izkušnje bodo zagotovo dodana vrednost za vse, ki kadrujete in vse, ki boste spet kdaj kandidati za najodgovornejše funkcije v podjetjih.

Urlich Dade

Če svoje udeležbe na konferenci, še niste potrdili, to lahko storite tukaj.