Slovenske smernice korporativne integritete

Objavljeno: 10.02.2014 | Avtor: Rada Sibila

Danes, 10. februarja, je potekala predstavitev Slovenskih smernic korporativne integritete, ki so nastajale od junija lani pod okriljem partnerskih organizacij GZS, Združenje Manager, Ekonomska fakulteta UL in ZNS ter pod pokroviteljstvom predsednika države, gospoda Boruta Pahorja. S smernicami želimo prispevati k dvigu integritete v poslovanju, uveljavitvi zakonitega in etičnega poslovanja čim več gospodarskih družb v Sloveniji.

Z  namenom olajšati korake gospodarskim družbam na poti k poslovanju z integriteto je vzpostavljen tudi portal Slovenske korporativne integritete (www.korporativna-integriteta.si), kjer so na enem mestu zbrane številne dobre prakse zakonitega in etičnega poslovanja ter informacije o seminarjih in drugih izobraževanjih na temo korporativne integritete.

Na okrogli mizi so v zanimi debati svoje poglede na korporativno integriteto in etično poslovanje soočili mag. Ernest Gortan, mag Sibil Svilan, g. Drago Kos in mag. Vojmir Urlep.

>>> Sporočilo za javnost