Uvodno srečanje za nove člane ZNS

Objavljeno: 02.10.2015

Uvodna srečanja so namenjena vsem novim članom, ki so se pred kratkim pridružili Združenju nadzornikov Slovenije in bodo potekala najmanj enkrat letno. Namenjena so predstavitvi našega delovanja, mednarodnih aktivnosti in kako izkoristiti vse ugodnosti članstva, vsakokratno srečanje pa bomo nadgradili z zanimivo strokovno temo.

Na tokratnem prvem srečanju, ki je potekalo v četrtek, 1. oktobra, smo se sprehodili skozi prenovljeno spletno stran in predstavili strokovne vire za delo članov, komisij in sekretarjev NS. V stokovnem delu smo se z gosti go. Majo Fesel Kamenik, namestnico predsednika kadrovske komisije SDH, d.d., g. Gorazdom Podbevškom, predsednikom NS NLB, d.d. in dr. Borisom Žnidaričem, predsednikom akreditacijske komisije KAD, d.d., pogovarjali o vlogi in izkušnjah različnih komisij za akreditacijo oz. nominacijo kandidatov za državne nadzornike.