NOVO! Certifikat ZNS Plus

Pridobijo ga vsi imetniki aktivnega Certifikata ZNS:
  • ki Certifikat ZNS neprekinjeno obnavljajo vsaj 6 let ali
  • udeleženci Evropskega programa korporativnega upravljanja v organizaciji ecoDa v Bruslju, ki uspešno opravijo zaključno preverjanje znanja.

>>> več

Več informacij

mag. Rada Sibila, pomočnica generalne sekretarke
T: 01 530 86 44
E: rada.sibila@zdruzenje-ns.si

Vloga za pridobitev Certifikata ZNS

V kolikor še niste naš član, z oddajo vloge pristopate v Združenje nadzornikov Slovenije (ZNS). S pristopom v ZNS sprejemate Pravila ZNS in se zavezujete k spoštovanju Kodeksa profesionalen etike ZNS.

Z oddajo vloge sprejemate tudi Pravilnik o organizaciji in postopkih za pridobitev in obnavljanje Certifikata ZNS ter jamčite za verodostojnost posredovanih podatkov. Zagotavljamo vam, da bomo osebne podatke uporabljali izključno za namene delovanja združenja in jih varovali skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1).

NASVET:

V spletno stran se prijavite se z vašimi članskimi podatki in večina informacij bo v obrazec vnesena samodejno.

Osebni podatki
Članstvo v ZNS
Zaposlitev
Pošto želim prejemati na
Strokovna izobrazba
Delovne izkušnje
Ali imate izkušnje pri delu v NS?
Navedite, v katerih družbah ste član NS, UO ali RK
+ dodajte
Plačilo stroškov
Strošek pridobitve Certifikata ZNS znaša 460 EUR. DDV v ceno ni vključen. Kandidatom, ki boste stroške pridobitve certifikata poravnali osebno, ponujamo možnost plačila na obroke.
Stroški certificiranja
Znesek bom poravnal(-a)
Letna članarina
Znesek bom poravnal(-a)
S pristopom v članstvo potrjujete, da lahko ZNS shranjuje, zbira in obdeluje vaše osebne podatke (1. člen)  za namene obdelave (2. člen), kot je določeno v Politiki zasebnosti.
Osebne podatke bomo uporabljali izključno za namene delovanja združenja in jih varovali skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) in Politiko zasebnosti. Posameznik lahko kadarkoli od ZNS zahteva vpogled v zbrane osebne podatke o njem in njihovo spremembo ali izbris s sporočilom na e-naslov:
info@zdruzenje-ns.si, osebno ali preko pisne zahteve po pošti.

DA dovoljujem, da me na e-poštni naslov obveščate o aktivnostih, izobraževanjih, dogodkih in delu ZNS (vrsta in namen obdelave osebnih podatkov ter vaše pravice v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki so opisane v Politiki zasebnosti).

ZNS bo osebne podatke, ki jih bo prejel od vas trajno shranil in jih bo uporabil za namen informiranja o aktivnostih ZNS (strokovna srečanja, posveti, delovanje organov ZNS ...) v kolikor ste podali takšno soglasje. Osebne podatke bomo varovali v skladu z ZVOP-1 in Politiko zasebnosti.

Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite na naslovu http://www.zdruzenje-ns.si/odjava-z-novic/  ali s sporočiliom o odjavi na e-naslov: info@zdruzenje-ns.si.
Če ne želite, da bi ZNS po izstopu iz članstva hranil vaše podatke, nam to sporočite na: info@zdruzenje-ns.si in vaše podatke bomo izbrisali.