Konference korporativnega upravljanja

Konference korporativnega upravljanja so najpomembnejši in osrednji tovrstni dogodek v Sloveniji, ki se ga vsako leto udeleži okrog 130 predsednikov in članov uprav in nadzornih svetov, predstavnikov delničarjev, izvršnih oseb v podjetjih, članov komisij in sekretarjev nadzornega sveta ter strokovnjakov povezanih na tak ali drugačen z vsemi deležniki korporativnega upravljanja.

2021 - ECGC21: Beyond Traditional Corporate Governance – Sustainability & innovation

Organized by EY, ecoDa and the Slovenian Directors’ Association and in partnership with ACCA, BusinessEurope and EuropeanIssuers, the European Corporate Governance Conference 2021 - an accompanying event to the Slovenian Presidency of the Council of the EU - brings together decision-makers (European Commission and European Parliament), academics and key business experts from EU and beyond. A discussion about Corporate Governance along the lines of Sustainability & Innovation is quite timely given the European Commission ongoing initiatives related to the European Green Deal and the Capital Markets Union, such as Sustainable Corporate Governance, Corporate Sustainable Reporting and external audit.

• How Corporate Governance and reporting obligations can increase understanding of the changing scene and new challenges in order to better foster the long-term existence of companies?
  • Are we witnessing a real paradigm shift?
  • How to ensure that companies do not just "green" their activities but embed new strategic models?

REPORT from the Conference >>>

Videoteka

Thank you for your support!

Postanite član ZNS in si zagotovite številne prednosti:

• vse strokovne vire, ki so potrebni za vaše delo,
  • gradiva in posnetke izobraževanj,
  • hitro strokovno pomoč in dostop do zbirke pravnih nasvetov,
  • obveščanje o domačih in mednarodnih novostih, strokovnih stališčih ZNS, odprtih javnih pozivih za članstvo v nadzornih svetih ali komisijah,
  • udeležba na brezplačnih članskih dogodkih in znižana kotizacije za izobraževanja.

Člane spodbujamo k strokovnemu razvoju in spoštovanju profesionalne etike.

Več o članstvu

Slika 1