Digitalizacija nadzornega sveta

Digitalizacija poslovanja nadzornih svetov in upravnih odborov omogoča večjo učinkovitost in varnost dela nadzornih svetov.

Pričakovanja članov organov nadzora so, da imajo ustrezno urejen arhiv dokumentov, ki jih potrebujejo za delo v organih nadzora in njihovih komisijah, ki je zaščiteno dostopen 24/7 z različnih naprav. Specializirane digitalne rešitve, ki se ponujajo na tem področju, omogočajo poleg sklica seje, dostopa do gradiv za seje in osnovnih dokumentov, tudi elektronsko oblikovanje lastnih zabeležk in zapiskov v gradivih kot tudi varno medsebojno komuniciranje med člani organa nadzora in člani komisij. Gre za pomembno področje, ki spreminja naravo dela vseh sodelujočih v tem procesu, tudi sekretarjev nadzornega sveta in predstavnikov strokovnih služb.


Raziskave in študije


 

Pokrovitelj člankov o digitalizaciji dela nadzornih svetov je:

Na našem trgu že obstajajo specializirane, varne in preizkušene rešitve digitalizacije procesov povezanih s sklicevanjem in gradivi za seje nadzornih svetov in uprav. Dovršene so z vidika uporabnosti in izjemno enostavne uporabe. Članom nadzornih svetov in uprav ponujajo varen, zaseben ter ažuren dostop do arhiva in koledarja sej, vseh dokumentov in nenazadnje glasovanje na korespondenčnih sejah. Za varno in lažje delo je omogočeno elektronsko dodajanje zapiskov in uporaba na tablicah ter pametnih telefonih. Odločitev za uvedbo rešitve v družbah ne predstavlja začetnih vlaganj v obliki drage hardware in software opreme, ampak odločitev za najem.To je tudi bistvo digitalizacije in optimizacije povezanih procesov. Omogočajo nam učinkovitejše, preprostejše, varno in bolj mobilno delo.

Ixtlan Forum eNadzornisvet
Ixtlan Forum eNadzornisvet

Postanite član ZNS in si zagotovite številne prednosti:

  • vse strokovne vire, ki so potrebni za vaše delo,
  • gradiva in posnetke izobraževanj,
  • hitro strokovno pomoč in dostop do zbirke pravnih nasvetov,
  • obveščanje o domačih in mednarodnih novostih, strokovnih stališčih ZNS, odprtih javnih pozivih za članstvo v nadzornih svetih ali komisijah,
  • udeležba na brezplačnih članskih dogodkih in znižana kotizacije za izobraževanja.

Člane spodbujamo k strokovnemu razvoju in spoštovanju profesionalne etike.

Več o članstvu

Slika 1
Slika 1
Slika 1
Slika 1

Združenje nadzornikov Slovenije v številkah 2023

729

članov

13

korporativnih članov

661

imetnikov Certifikata ZNS

3273

imetnikov Potrdila za nadzornike

48 izobraževanj

1093

udeležencev izobraževanj

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

Odpri/zapri