mag. Maja Šušteršič

mag.MajaŠušteršič

Mag. Maja Šušteršič  je ena od ustanoviteljic Slovenskega združenja za tveganja in zavarovanja, SI.RISK ter njegova predsednica od njegove ustanovitve, leta 2011 dalje.

Mag. Maja Šušteršič ima več kot petnajst let izkušenj na področju obvladovanja tveganj in zavarovanj. V okviru združenja SI.RISK organizira različna strokovna srečanja, s katerimi želijo dvigniti zavedanje in znanja na temo obvladovanja tveganj ter kako pomembno je za podjetja, da znajo presoditi katera tveganja prenesti na zavarovalnico in na kakšen način. Združenje v okviru in s pomočjo svojih lokalnih in mednarodnih povezav nudi tako svojim članom in širši javnosti, da so v toku z novostmi, da imajo na voljo strokovno literaturo, da so aktivni sogovornik pri sprejemanju regulative in da se povezujejo s kolegi. V okviru združenja SI.RISK skrbi tudi za razvoj mladih na tem področju.
Diplomirala je iz kemije ter nato magistrirala na področju ekonomije na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani. Je soavtorica članka "Napoved kreditnega tveganja fizičnih oseb z omejenimi podatki", ki je objavljen v reviji Expert systems with Applications.

 


Nazaj

Postanite član ZNS in si zagotovite številne prednosti:

  • vse strokovne vire, ki so potrebni za vaše delo,
  • gradiva in posnetke izobraževanj,
  • hitro strokovno pomoč in dostop do zbirke pravnih nasvetov,
  • obveščanje o domačih in mednarodnih novostih, strokovnih stališčih ZNS, odprtih javnih pozivih za članstvo v nadzornih svetih ali komisijah,
  • udeležba na brezplačnih članskih dogodkih in znižana kotizacije za izobraževanja.

Člane spodbujamo k strokovnemu razvoju in spoštovanju profesionalne etike.

Več o članstvu

Slika 1
Slika 1
Slika 1
Slika 1

Združenje nadzornikov Slovenije v številkah 2023

729

članov

13

korporativnih članov

661

imetnikov Certifikata ZNS

3273

imetnikov Potrdila za nadzornike

48 izobraževanj

1093

udeležencev izobraževanj

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

Odpri/zapri