Peter Schlamberger

PeterSchlamberger

Peter je izvršni direktor in ustanovni partner v družbi Polaris Corporate Solutions GmbH (Dunaj, Avstrija), agenciji (t.i. Managing General Agency) za prevzem specialističnih odgovornostnih tveganj, ki deluje kot Coverholder pri združenju zavarovalnic Lloyd’s.
Ima več kot 20 let izkušenj na mednarodnih trgih specialističnih odgovornostnih zavarovanj in pozavarovanj. Med delovanjem na zavarovalniškem trgu v Londonu je Peter na trg plasiral in sodeloval pri reševaju zahtevkov nekaterih najkompleksnejših tveganj D&O, Cyber, Financial Institutions, Employment Practices Liability, Public Offering of Securities Liability, Commercial Crime, Pension Trustees Liability in Professional Indemnity  za družbe FTSE 100, Fortune 500 in Top European 100. Od leta 2006 se ukvarja s prevzemom specialističnih odgovornostnih tveganj, deluje pa na področjih zavarovanj D&O, FI, zavarovanja poklicne odgovornosti, cyber zavarovanj ter zavarovanj v primeru ugrabitve in odkupnine.
Z razvojem in implementacijo novih zavarovalniških produktov na področju Financial Lines na različnih prostorih celinske Evrope in območja CEE/CIS ima več kot 15 letne izkušnje. Pogosto nastopa kot govornik na mednarodnih konferencah in forumih Financial Lines.
 
Peter je pridobil magistrski naziv na dunajski univerzi za ekonomijo in poslovno administracijo (Wirtschaftsuniversität Wien) ter je član združenja PLUS (Professional Liability Underwriting Society).

 

 


Nazaj

Postanite član ZNS in si zagotovite številne prednosti:

  • vse strokovne vire, ki so potrebni za vaše delo,
  • gradiva in posnetke izobraževanj,
  • hitro strokovno pomoč in dostop do zbirke pravnih nasvetov,
  • obveščanje o domačih in mednarodnih novostih, strokovnih stališčih ZNS, odprtih javnih pozivih za članstvo v nadzornih svetih ali komisijah,
  • udeležba na brezplačnih članskih dogodkih in znižana kotizacije za izobraževanja.

Člane spodbujamo k strokovnemu razvoju in spoštovanju profesionalne etike.

Več o članstvu

Slika 1
Slika 1
Slika 1
Slika 1

Združenje nadzornikov Slovenije v številkah 2023

729

članov

13

korporativnih članov

661

imetnikov Certifikata ZNS

3273

imetnikov Potrdila za nadzornike

48 izobraževanj

1093

udeležencev izobraževanj

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

Odpri/zapri