mag. Simona Korošec Lavrič

mag.SimonaKorošec Lavrič

Mag. Simona Korošec Lavrič,  je pooblaščena revizorka z več kot 20 letnimi izkušnjami iz področja revidiranja velikih gospodarskih družb in finančnih institucij. Diplomirala je na Ekonomski fakulteti v Ljubljani, kjer je tudi pridobila naziv magister znanosti.
Je avtorica številnih strokovnih člankov s področja revidiranja in mednarodnih standardov računovodskega poročanja. Predavala je v okviru velikih revizijskih družb, prav tako predava v okviru Akademije finance, Združenja nadzornikov Slovenije, Slovenskega inštituta za revizijo, Zveze računovodij, revizorjev in finančnikov Slovenije, Združenja bank Slovenije in drugih. Prav tako predava kot visokošolska predavateljica na fakulteti Gea College v Ljubljani.
Ukvarja se s svetovanjem na področju zahtevnejših računovodskih vprašanj (finančni instrumenti, poslovne združitve, konsolidacija, hedge accounting, ...), priprave letnih poročil, priprave strokovnih mnenj, vodenjem projektov uvajanja novih rešitev in drugo. Sodelovala je tudi pri številnih svetovalnih projektih povezanih z uvedbo MSRP 9 in MSRP 16. Več let je bila tudi članica strokovne komisije tekmovanja za najboljše letno poročilo, ki ga organizira časnik Finance.

 

 

 


Nazaj

Postanite član ZNS in si zagotovite številne prednosti:

  • vse strokovne vire, ki so potrebni za vaše delo,
  • gradiva in posnetke izobraževanj,
  • hitro strokovno pomoč in dostop do zbirke pravnih nasvetov,
  • obveščanje o domačih in mednarodnih novostih, strokovnih stališčih ZNS, odprtih javnih pozivih za članstvo v nadzornih svetih ali komisijah,
  • udeležba na brezplačnih članskih dogodkih in znižana kotizacije za izobraževanja.

Člane spodbujamo k strokovnemu razvoju in spoštovanju profesionalne etike.

Več o članstvu

Slika 1
Slika 1
Slika 1
Slika 1

Združenje nadzornikov Slovenije v številkah 2023

729

članov

13

korporativnih članov

661

imetnikov Certifikata ZNS

3273

imetnikov Potrdila za nadzornike

48 izobraževanj

1093

udeležencev izobraževanj

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

Odpri/zapri