Izvršna direktorica ZNS je ponovno članica Upravnega odbora ecoDa

26. 05. 2023
Delo organov

Na skupščini ecoDa – European Confederation of Directors' Association, ki je potekala 25. maja, je bila mag. Irena Prijović, izvršna direktorica ZNS, ponovno imenovana za članico Upravnega odbora ecoDa. Pri tem je nadomestila predsednika ZNS, Gorazda Podbevška, ki je to funkcijo opravljal zadnja 4 leta. Med letoma 2006 in 2019 je bila Irena že članica UO ecoDa in med letoma 2017 in 2019 tudi predsednica ecoDa, vseskozi pa je aktivno vpletena in dejavna v okviru različnih delovnih skupin in komisij ecoDa.

ecoDa – European Confederation of Directors' Association je  neprofitno združenje ustanovljeno marca 2005 s sedežem v Bruslju. Člani so podobna združenja iz Francije, Belgije, VB, Luxembourga, Finske, Španije, Češke, Hrvaške, Norveške, Švedske, Makedonije, Poljske, Italije,... Namen ecoDa je članom upravnih odborov in članom nadzornih svetov iz regije EU zagotoviti, da posredujejo jasna stališča o zakonodaji gospodarskih družb in upravljanju družb v različne EU institucije. Cilj je postati osrednja točka za upravljanje družb na ravni EU, njeno poslanstvo pa je razvijati najboljše prakse etičnosti in upravljanja družb na ravni EU in predstavljati interese članov v EU institucijah.

 


Nazaj

Postanite član ZNS in si zagotovite številne prednosti:

  • vse strokovne vire, ki so potrebni za vaše delo,
  • gradiva in posnetke izobraževanj,
  • hitro strokovno pomoč in dostop do zbirke pravnih nasvetov,
  • obveščanje o domačih in mednarodnih novostih, strokovnih stališčih ZNS, odprtih javnih pozivih za članstvo v nadzornih svetih ali komisijah,
  • udeležba na brezplačnih članskih dogodkih in znižana kotizacije za izobraževanja.

Člane spodbujamo k strokovnemu razvoju in spoštovanju profesionalne etike.

Več o članstvu

Slika 1
Slika 1
Slika 1
Slika 1

Združenje nadzornikov Slovenije v številkah 2023

729

članov

13

korporativnih članov

661

imetnikov Certifikata ZNS

3273

imetnikov Potrdila za nadzornike

48 izobraževanj

1093

udeležencev izobraževanj

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

Odpri/zapri