mag. Barbara Gorjup

mag.BarbaraGorjup

Magistra znanosti s področja mednarodne ekonomije (Univerza v Ljubljani), zaposlena kot direktorica svetovalnega podjetja Baklus d.o.o. Ima bogate preko dvajset letne izkušnje v gospodarstvu, predvsem na področjih poslovnih financ, strateškega načrtovanja, upravljanja tveganj in korporativnega upravljanja. Pod njenim vodstvom so nastala nekatera najboljša letna poročila v Sloveniji. Je sodna izvedenka za področje ekonomije, podpodročje vrednotenje podjetij in podpodročje poslovne finance (Ministrstvo za pravosodje).

V obdobju 2010 – 2014 je bila članica nadzornega sveta in predsednica revizijske komisije v Pošti Slovenija d.o.o., v obdobju 2010 – 2015 namestnica predsednika nadzornega sveta in članica revizijske komisije v Cinkarni Celje d.d., v obdobju 2016 – 2020 namestnica predsednika nadzornega sveta, članica kadrovske komisije in predsednica revizijske komisije v HSE d.o.o., v obdobju 2017 – 2021 članica in namestnica predsednika nadzornega sveta, članica tehnične komisije in predsednica revizijske komisije v Telekom Slovenije, d.d. Trenutno je članica nadzornega sveta, revizijske komisije in komisije za prejemke v Triglav Skladi, družba za upravljanje, d.o.o., članica nadzornega sveta, predsednica revizijske komisije in članica komisije za trženje in investicije v HSE d.o.o. ter zunanja članica revizijske komisije NS v Intereuropa d.d. in Telekom Slovenije, d.d.

 


Nazaj

Postanite član ZNS in si zagotovite številne prednosti:

  • vse strokovne vire, ki so potrebni za vaše delo,
  • gradiva in posnetke izobraževanj,
  • hitro strokovno pomoč in dostop do zbirke pravnih nasvetov,
  • obveščanje o domačih in mednarodnih novostih, strokovnih stališčih ZNS, odprtih javnih pozivih za članstvo v nadzornih svetih ali komisijah,
  • udeležba na brezplačnih članskih dogodkih in znižana kotizacije za izobraževanja.

Člane spodbujamo k strokovnemu razvoju in spoštovanju profesionalne etike.

Več o članstvu

Slika 1
Slika 1
Slika 1
Slika 1

Združenje nadzornikov Slovenije v številkah 2022

768

članov

14

korporativnih članov

646

imetnikov Certifikata ZNS

3086

imetnikov Potrdila za nadzornike

55

izobraževanj

1111

udeležencev izobraževanj

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

Odpri/zapri