mag. Barbara Gorjup

mag.BarbaraGorjup

Magistra znanosti s področja mednarodne ekonomije (Univerza v Ljubljani), zaposlena kot direktorica svetovalnega podjetja Baklus d.o.o. Ima bogate dvajset letne izkušnje v gospodarstvu, predvsem na področjih poslovnih financ, strateškega načrtovanja, upravljanja tveganj in korporativnega upravljanja. Pod njenim vodstvom so nastala nekatera najboljša letna poročila v Sloveniji.

Je sodna izvedenka za področje ekonomije, podpodročje vrednotenje podjetij in podpodročje poslovne finance (Ministrstvo za pravosodje). V obdobju 2010 – 2014 je bila članica NS in predsednica RK NS v Pošti Slovenija d.o.o. (2010 – 2014), v obdobju 2010 – 2015 tudi namestnica predsednika NS in članica RK NS v Cinkarni Celje d.d., v obdobju 2016-2020 predsednica RK NS v HSE d.o.o, v obdobju 2017-2020 namestnica predsednika NS in predsednica RK v Telekomu Slovenije, d.d. Trenutno je članica RK: Telekom Slovenije, d.d., Intereuropa d.d., Triglav Skladi d.o.o.

Postanite član ZNS in si zagotovite številne prednosti:

• vse strokovne vire, ki so potrebni za vaše delo,
  • gradiva in posnetke izobraževanj,
  • hitro strokovno pomoč in dostop do zbirke pravnih nasvetov,
  • obveščanje o domačih in mednarodnih novostih, strokovnih stališčih ZNS, odprtih javnih pozivih za članstvo v nadzornih svetih ali komisijah,
  • udeležba na brezplačnih članskih dogodkih in znižana kotizacije za izobraževanja.

Člane spodbujamo k strokovnemu razvoju in spoštovanju profesionalne etike.

Več o članstvu

Slika 1