Barbara Uranjek

BarbaraUranjek

Barbara Uranjek je generalna izvršna direktorica, Britansko-Slovenske gospodarske zbornice od leta 2016. Od takrat je Zbornica podvojila število članov, vsako leto pa organizira pestre dogodke in delegacije v Združeno kraljestvo. Zbornica je leta 2018 tudi prejela nagrado za najboljšo zbornico s strani Združenja britanskih gospodarskih zbornic v Evropi.
Barbara je visoko motivirana managerka z raznolikim poklicnim znanjem iz marketinga, maloprodaje in avtomobilizma. Odraščala je v Sloveniji, Egiptu in Indiji in nekaj let delala v Parizu v Franciji, zato jo odlikuje dobro poznavanje mednarodnega okolja. Tekoče govori več jezikov. Barbara v prostem času uživa v hoji v hribe in se posveča dobrodelnosti, je predsednica Lions kluba Ljubljana Iliria.Barbara has been leading the British-Slovenian Chamber of Commerce since 2016. Since then the Chamber has doubled the number of members, delegations and events, and was awarded Best Chamber of the Year 2018 by the Council of the British Chambers of Commerce in Europe.
Barbara is a highly motivated manager who has a very diverse background, in marketing, retail, automotive and in trade management. Growing up in Slovenia, Egypt, India and working in France, she is international fluent in many languages.
She is also vice president of charity Lions Klub Ilirija Ljubljana.


Nazaj

Postanite član ZNS in si zagotovite številne prednosti:

  • vse strokovne vire, ki so potrebni za vaše delo,
  • gradiva in posnetke izobraževanj,
  • hitro strokovno pomoč in dostop do zbirke pravnih nasvetov,
  • obveščanje o domačih in mednarodnih novostih, strokovnih stališčih ZNS, odprtih javnih pozivih za članstvo v nadzornih svetih ali komisijah,
  • udeležba na brezplačnih članskih dogodkih in znižana kotizacije za izobraževanja.

Člane spodbujamo k strokovnemu razvoju in spoštovanju profesionalne etike.

Več o članstvu

Slika 1
Slika 1
Slika 1
Slika 1

Združenje nadzornikov Slovenije v številkah 2023

729

članov

13

korporativnih članov

661

imetnikov Certifikata ZNS

3273

imetnikov Potrdila za nadzornike

48 izobraževanj

1093

udeležencev izobraževanj

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

Odpri/zapri