Janez Tomšič

JanezTomšič

Janez Tomšič je univerzitetni diplomirani pravnik Pravne fakultete Univerze v Ljubljani z izkušnjami vodenja in nadzora gospodarskih družb. Večino poslovne poti je posvetil delovanju v državni D.S.U., družbi za svetovanje in upravljanje, d. o. o., kjer je prevzemal odgovornosti na različnih vodstvenih funkcijah, med drugim je bil eden od dveh direktorjev hčerinske družbe DSU nepremičnine d. o. o. ter v letih 2015 - 2019 član poslovodstva D.S.U., prvenstveno odgovoren za investiranje in upravljanje nepremičnin. Od leta 2007 pridobiva nadzorniške izkušnje v nadzornih svetih gospodarskih družb in drugih organizacij javnega sektorja (npr. Stanovanjski sklad RS), trenutno je predsednik nadzornega sveta SID banke, d. d. in predsednik nadzornega sveta KAD, d. d.

Večletne izkušnje z vodenjem in nadzorom družb, strateškim načrtovanjem, upravljanjem naložb v podjetja in nepremičnine, vodenjem ljudi ter načrtovanjem in izvajanjem investicijskih projektov nadgrajuje s stalnim izobraževanjem, zlasti s področja korporativnega upravljanja, prava, finančnega managementa in bančništva. Je imetnik Potrdila ZNS o usposobljenosti za člane nadzornih svetov in upravnih odborov družb.


Nazaj

Postanite član ZNS in si zagotovite številne prednosti:

  • vse strokovne vire, ki so potrebni za vaše delo,
  • gradiva in posnetke izobraževanj,
  • hitro strokovno pomoč in dostop do zbirke pravnih nasvetov,
  • obveščanje o domačih in mednarodnih novostih, strokovnih stališčih ZNS, odprtih javnih pozivih za članstvo v nadzornih svetih ali komisijah,
  • udeležba na brezplačnih članskih dogodkih in znižana kotizacije za izobraževanja.

Člane spodbujamo k strokovnemu razvoju in spoštovanju profesionalne etike.

Več o članstvu

Slika 1
Slika 1
Slika 1
Slika 1

Združenje nadzornikov Slovenije v številkah 2023

729

članov

13

korporativnih članov

661

imetnikov Certifikata ZNS

3273

imetnikov Potrdila za nadzornike

48 izobraževanj

1093

udeležencev izobraževanj

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

Odpri/zapri