mag. Maja Krumberger

mag.MajaKrumberger

Maja Krumberger je direktorica Slovenskega zavarovalnega združenja od junija 2015. Ima več kot 25 let delovnih izkušenj v zavarovalnem sektorju. Kariero je začela leta 1995 v Pozavarovalnici Sava na področju upravljanja sredstev. V Pozavarovalnici Sava je kasneje delovala na različnih področjih, tako v pozavarovalnici kot v članicah skupine. Bila je članica več nadzornih svetov, nekaj let pa je delovala kot izvršna članica upravnega odbora odvisne zavarovalnice v Srbiji. Preden se je zaposlila na Slovenskem zavarovalnem združenju je bila dobri dve leti zaposlena na Agenciji za zavarovalni nadzor, kot namestnica direktorja Agencije, med drugim je bila tudi nadomestna članica v odboru nadzornikov EIOPE. Maja Krumberger je magistrica ekonomskih znanosti, naziv je pridobila leta 2002 na Ekonomski fakulteti v Ljubljani.  

Maja Krumberger is managing director of Slovenian Insurance Association. She was appointed to this position in June 2015. She has more than 25 years of experience in Insurance sector. She began her career in 1995 as a portfolio manager in one of today’s biggest insurance Groups registered in Slovenia, where she developed a career through various assignments, jobs and functions. She held different positions as executive and non-executive member of the Board in Several companies in Slovenia and Western Balkan region. Before she joined Slovenian Insurance Association, she spent almost three years working for Insurance Supervisory Authority in Slovenia as a deputy director. At that time, she was also an alternate member at Board of Supervisors at EIOPA. She has a master’s degree in insurance.


Nazaj

Postanite član ZNS in si zagotovite številne prednosti:

  • vse strokovne vire, ki so potrebni za vaše delo,
  • gradiva in posnetke izobraževanj,
  • hitro strokovno pomoč in dostop do zbirke pravnih nasvetov,
  • obveščanje o domačih in mednarodnih novostih, strokovnih stališčih ZNS, odprtih javnih pozivih za članstvo v nadzornih svetih ali komisijah,
  • udeležba na brezplačnih članskih dogodkih in znižana kotizacije za izobraževanja.

Člane spodbujamo k strokovnemu razvoju in spoštovanju profesionalne etike.

Več o članstvu

Slika 1
Slika 1
Slika 1
Slika 1

Združenje nadzornikov Slovenije v številkah 2023

729

članov

13

korporativnih članov

661

imetnikov Certifikata ZNS

3273

imetnikov Potrdila za nadzornike

48 izobraževanj

1093

udeležencev izobraževanj

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

Odpri/zapri