dr. Milena Fornazarič

dr.MilenaFornazarič

doc. dr. MILENA FORNAZARIČ je diplomirala na Univerzi v Ljubljani (UL), FDV. MBA študij (Master of Business Administration) je opravila na Nizozemskem in magisterij iz poslovodenja na Poslovni šola Bled. Ima doktorat iz trženja na Ekonomski fakulteti v Ljubljani.

Zaposlena je bila kot novinarka časopisa Delo, bila je na Poslovni šol Bled (IEDC), direktorica v oglaševalski agenciji Studio Marketing, izvršna direktorica oglaševalske agencije Luna, namestnica direktorja v računalniškem podjetju Unistar LC ter desetletje direktorica medijskega zakupnika Media Pool. Od leta 2010 je svetovalka za medijske in strateške projekte, opravlja reorganizacijo trženja in vodenja v več slovenskih medijskih hišah, agencijah in podjetjih. Je specialistka za medijski zakup, marketinške strategije in športna sponzorstva, vodenje (optimizacija poslovnih procesov in krizno vodenje). Bila je svetovalka uprav več podjetij v prodajnih postopkih. Bila je podpredsednica in predsednica Oglaševalskega razsodišča pri SOZ v dveh mandatih ter članica več strokovnih združenj.

Pri Združenju nadzornikov Slovenije ima pridobljen Certifikat ZNS o usposobljenosti za opravljanje funkcije člana nadzornega sveta. Je članica Poslovno-marketinškega sveta pri OKS Slovenije, predsednica Častnega razsodišča ZNS ter habilitirana predavateljica na treh poslovnih šolah (na dveh je članica Senata) ter programska direktorica Delove vsakoletne poslovne konference Šport je posel.

Trenutno je članica nadzornega sveta, Mladinska knjiga založba, d.d.


Nazaj

Postanite član ZNS in si zagotovite številne prednosti:

  • vse strokovne vire, ki so potrebni za vaše delo,
  • gradiva in posnetke izobraževanj,
  • hitro strokovno pomoč in dostop do zbirke pravnih nasvetov,
  • obveščanje o domačih in mednarodnih novostih, strokovnih stališčih ZNS, odprtih javnih pozivih za članstvo v nadzornih svetih ali komisijah,
  • udeležba na brezplačnih članskih dogodkih in znižana kotizacije za izobraževanja.

Člane spodbujamo k strokovnemu razvoju in spoštovanju profesionalne etike.

Več o članstvu

Slika 1
Slika 1
Slika 1
Slika 1

Združenje nadzornikov Slovenije v številkah 2023

729

članov

13

korporativnih članov

661

imetnikov Certifikata ZNS

3273

imetnikov Potrdila za nadzornike

48 izobraževanj

1093

udeležencev izobraževanj

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

Odpri/zapri