Simona Jamnik Čok

SimonaJamnik Čok

SIMONA JAMNIK ČOK, univerzitetna diplomirana pravnica, Pomočnica izvršnega direktorja za pravne in splošne zadeve, KD Group d.d.. Simona je univerzitetna diplomirana pravnica (Pravna fakulteta v Ljubljani, julij 1997) z opravljenim strokovnim izpitom iz upravnega prava (Finančni in devizni sistem, Upravna akademija, oktober 1999).
Poklicno pot je začela septembra leta 1997 v pravnem sektorju Ljubljanske borze, kjer je leta 2002 postala vodja oddelka za upravne in mednarodne zadeve. Sodelovala je v projektu vzpostavitve sistema za elektronsko obveščanje Ljubljanske borze SEOnet, projektu priprave in prenove slovenskega kodeksa korporacijskega upravljanja ter v postopku priprave podzakonskih aktov s področja trga finančnih instrumentov v sodelovanju z Agencijo za trg vrednostnih papirjev.
Bila je predstavnica Ljubljanske borze v pravnem odboru Evropskega združenja borz in sekretarka častnega sodišča Ljubljanske borze.
V letu 2005 seje zaposlila v družbi KD Holding d.d. kot vodja pravne službe ter od aprila 2007 naprej samostojno vodi področje pravne podpore KD Group d.d.  V času opravljanja teh nalog je bila tudi članica revizijske komisije nadzornega sveta Adriatic Slovenica d.d., članica nadzornega sveta KD Asset Management d.o.o., borznoposredniška družba, Zagreb ter članica upravnega odbora KD Banke d.d.

Postanite član ZNS in si zagotovite številne prednosti:

• vse strokovne vire, ki so potrebni za vaše delo,
  • gradiva in posnetke izobraževanj,
  • hitro strokovno pomoč in dostop do zbirke pravnih nasvetov,
  • obveščanje o domačih in mednarodnih novostih, strokovnih stališčih ZNS, odprtih javnih pozivih za članstvo v nadzornih svetih ali komisijah,
  • udeležba na brezplačnih članskih dogodkih in znižana kotizacije za izobraževanja.

Člane spodbujamo k strokovnemu razvoju in spoštovanju profesionalne etike.

Več o članstvu

Slika 1