Predstavljamo vam kaj o delu združenja menite člani

09. 02. 2021
Članstvo
Predstavljamo vam kaj o delu združenja menite člani

95 % anketiranih članov meni, da njihovo članstvo v ZNS prispeva k njihovemu boljšemu delu in bi nas z veliko verjetnostjo priporočili kolegom!

Najlepša hvala vsem članicam in članom za sodelovanje v članski anketi o delovanju ZNS, ki jo naredimo obdobno, da bi od vas dobili povratne informacije o svojem delu in izpolnjevanju poslanstva.

Rezultate ankete vam podrobneje predstavljamo v prezentaciji in vam na kratko v nadaljevanju izpostavljamo nekaj zanimivosti:
 - Na anketo je odgovorilo 17,3 % članov ZNS, med njimi je bil največji delež tistih, ki so člani več kot 10 let (28 % anketiranih) in najmanjši delež tistih, ki so člani manj kot 1 leto (12 % anketiranih).
- Daleč najpogostejši razlog za včlanitev je v 'strokovnem razvoju in izobraževanju', sledi pa mu 'dostop do strokovnih vsebin na spletni strani'.
- Anketirani člani so najvišje med najpomembnejša področja sedanjega delovanja združenja uvrstili 'oblikovanje in razvoj standardov dobre prakse korporativnega upravljanja in delovanja NS gospodarskih družb' in 'oblikovanje in posredovanje stališč, mnenj in odzivov pristojnim institucijam in širši javnosti'.
- Delo ZNS ste v povprečju ocenili z oceno 4,3 in delo strokovnih služb z oceno 4,5 v razponu do 5, ki predstavlja odlično oceno.
- 95 % anketiranih članov je mnenja, da njihovo članstvo v ZNS prispeva k njihovemu boljšemu delu in bi nas z veliko verjetnostjo priporočili kolegom (z oceno 4,4 od 5 - zelo verjetno).

Še naprej si bomo prizdevali ponuditi več vsebin in aktivnosti namenjenih vam. V izjemen privilegij nam je soustvarjati z vami.

Predsednik ZNS
Gorazd PodbevšekNazaj

Postanite član ZNS in si zagotovite številne prednosti:

  • vse strokovne vire, ki so potrebni za vaše delo,
  • gradiva in posnetke izobraževanj,
  • hitro strokovno pomoč in dostop do zbirke pravnih nasvetov,
  • obveščanje o domačih in mednarodnih novostih, strokovnih stališčih ZNS, odprtih javnih pozivih za članstvo v nadzornih svetih ali komisijah,
  • udeležba na brezplačnih članskih dogodkih in znižana kotizacije za izobraževanja.

Člane spodbujamo k strokovnemu razvoju in spoštovanju profesionalne etike.

Več o članstvu

Slika 1
Slika 1
Slika 1
Slika 1

Združenje nadzornikov Slovenije v številkah 2023

729

članov

13

korporativnih članov

661

imetnikov Certifikata ZNS

3273

imetnikov Potrdila za nadzornike

48 izobraževanj

1093

udeležencev izobraževanj

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

Odpri/zapri