mag. Marjeta Tič Vesel

mag.MarjetaTič Vesel

Mag. Marjeta T. Vesel je starejša svetovalka na Pristopu. Ima več kot petindvajset let delovnih izkušenj na področju komunikacijskega menedžmenta in odnosov z javnostmi. Po izobrazbi je magistra ekonomije. Doslej je sodelovala v komunikacijskih projektih z različnimi naročniki s področja financ, prehrambne industrije in farmacevtske industrije, in to predvsem na področju celovitega upravljanja odnosov z javnostmi.

V letu 2005 je prejela priznanje za strokovno odličnost (Certificate of Excellence), ki ga podeljuje Mednarodno združenje za odnose z javnostmi (IPRA), v letu 2009 pri

znanje Zlato pero, ki ga podeljuje Mednarodno združenje poslovnih komunikatorjev (IABC). Prav tako aktivno sodeluje v strokovnih organizacijah s področja odnosov z javnostmi in marketinga ter je uveljavljena predavateljica na področju komunikacijskega menedžmenta. Je soavtorica knjige "Komuniciranje s finančnimi javnostmi" (GV Založba, Zbirka PR, Ljubljana, 2003).

Postanite član ZNS in si zagotovite številne prednosti:

• vse strokovne vire, ki so potrebni za vaše delo,
  • gradiva in posnetke izobraževanj,
  • hitro strokovno pomoč in dostop do zbirke pravnih nasvetov,
  • obveščanje o domačih in mednarodnih novostih, strokovnih stališčih ZNS, odprtih javnih pozivih za članstvo v nadzornih svetih ali komisijah,
  • udeležba na brezplačnih članskih dogodkih in znižana kotizacije za izobraževanja.

Člane spodbujamo k strokovnemu razvoju in spoštovanju profesionalne etike.

Več o članstvu

Slika 1