Nevenka Kržan

NevenkaKržan

partnerka za področje poslovnega svetovanja v KPMG v Sloveniji. Svojo pot v KPMG  je začela v letu 1998. Pred tem je več kot 10 let pridobivala izkušnje na različnih vodstvenih funkcijah v bančnem sektorju. V tem obdobju je bila vpeta tako v bančne in privatizacijske procese, sodelovala je pri ustanovitvi nove komercialne banke ter družbe za upravljanje investicijskih skladov in družb.
Leta 2001 je postala partnerka na nivoju regije zadolžena za storitve finančnega svetovanja. Kot strokovnjakinja za področje financ in finančnega sektorja je sodelovala in vodil projekte številnih podjetij iz privatnega in javnega sektorja v širokem naboru industrij. V svoji bogati karieri je kot odgovorna partnerka vodila projekte skrbnih pregledov, M&A, vrednotenj, prestrukturiranj, refinanciranj in oblikovanje strategij ter poslovnih načrtov.
Vlogo senior partnerke KPMG v Sloveniji je prevzela leta 2010 in jo izvajala do leta 2021. Nevenka je pooblaščena revizorka in ima pri  Slovenskem Inštitutu zaključeno izobraževanje za pooblaščeno ocenjevalko vrednosti podjetij. Je častna članica poslovne skupnosti AmCham Slovenija.

 


Nazaj

Postanite član ZNS in si zagotovite številne prednosti:

  • vse strokovne vire, ki so potrebni za vaše delo,
  • gradiva in posnetke izobraževanj,
  • hitro strokovno pomoč in dostop do zbirke pravnih nasvetov,
  • obveščanje o domačih in mednarodnih novostih, strokovnih stališčih ZNS, odprtih javnih pozivih za članstvo v nadzornih svetih ali komisijah,
  • udeležba na brezplačnih članskih dogodkih in znižana kotizacije za izobraževanja.

Člane spodbujamo k strokovnemu razvoju in spoštovanju profesionalne etike.

Več o članstvu

Slika 1
Slika 1
Slika 1
Slika 1

Združenje nadzornikov Slovenije v številkah 2023

729

članov

13

korporativnih članov

661

imetnikov Certifikata ZNS

3273

imetnikov Potrdila za nadzornike

48 izobraževanj

1093

udeležencev izobraževanj

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

Odpri/zapri