dr. Uroš Kerin

dr.UrošKerin

Pomočnik direktorja področja za upravljanje s sredstvi in projekti in vodja diagnostično analitskega centra ELES, d.o.o.

dr. Uroš Kerin je doktorant Fakultete za elektrotehniko Univerze v Ljubljani. Kariero je začel na matični fakulteti, kjer je izvajal pedagoške naloge in deloval na raziskovalnih ter industrijskih projektih. V letu 2007 je bil gostujoči raziskovalec v avstrijskem tehnološkem inštitutu (AIT) na Dunaju. V obdobju med 2010 in 2017 je bil zaposlen v Siemens Power Technologies International, Erlangen, Nemčija, kjer je vodil ali sodeloval pri številnih mednarodnih infrastrukturnih projektih v elektroenergetiki in naftni industriji. V družbi ELES, d. o. o. je zaposlen od jeseni 2017. Do leta 2019 je bil izvedenec za tehnične sisteme, sedaj je pomočnik direktorja Področja za upravljanje s sredstvi in projekti. Skrbi za organizacijski in strokovni razvoj področja in vodi Diagnostično analitski center v tehnološkem središču Beričevo. Usmerja delovno skupino za digitalizacijo podjetja in vodi Svet za raziskovalno in znanstveno dejavnost ter Svet za tehnologije družbe Eles. Strokovno deluje na večjih infrastrukturnih projektih družbe.


Nazaj

Postanite član ZNS in si zagotovite številne prednosti:

  • vse strokovne vire, ki so potrebni za vaše delo,
  • gradiva in posnetke izobraževanj,
  • hitro strokovno pomoč in dostop do zbirke pravnih nasvetov,
  • obveščanje o domačih in mednarodnih novostih, strokovnih stališčih ZNS, odprtih javnih pozivih za članstvo v nadzornih svetih ali komisijah,
  • udeležba na brezplačnih članskih dogodkih in znižana kotizacije za izobraževanja.

Člane spodbujamo k strokovnemu razvoju in spoštovanju profesionalne etike.

Več o članstvu

Slika 1
Slika 1
Slika 1
Slika 1

Združenje nadzornikov Slovenije v številkah 2023

729

članov

13

korporativnih članov

661

imetnikov Certifikata ZNS

3273

imetnikov Potrdila za nadzornike

48 izobraževanj

1093

udeležencev izobraževanj

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

Odpri/zapri